Aktiviteetit. Luonto. Hyvinvointi.

suomeksiin Englishпо-русски

Koiraharrastajat

JÄMIN KOIRAHANKKEESEEN TÄSTÄ LINKISTÄ!


Valjakkourheilu syksyn kisat

 

Jämijärvellä toteutettiin esiselvityshanke vuonna 2013/2014, jossa selvitettiin koiraihmisten tarpeita ja Jämin alueen yrittäjien halukkuutta suunnata Jämin palveluita koiraharrastajille.

Jämillä koirille soveltuvia paikkoja on nyt pesäpallokenttä, jossa on kivituhkapinta. Tätä kenttää voi varata Jämijärven kunnan keskuksesta p. 02-572970. Jämijärven keskustassa Markunlahdessa on koirapuisto, jonka välittömässä läheisyydessä on nurmikenttää sekä koirien uittomahdollisuus.

Jämin koirahanke on edennyt siihen vaiheeseen, että 31.10.2014 pidetyssä palaverissa päätettiin perustaa Jämin koiramaailma -yhdistys. Jäsenet ovat vuosi-, kannatus- tai kunniajäseniä. Jäsenet hyväksyy hakemuksesta yhdistyksen hallitus.
Yhdistyksen vuosijäseneksi voidaan hakemuksesta hyväksyä oikeuskelpoinen yhteisö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen. 
Kannatusjäseneksi voidaan hakemuksesta hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Kannatusjäseneksi voidaan hakemuksesta hyväksyä myös alle 18-vuotias tai kalenterivuoden aikana 18 vuotta täyttävä yksityinen henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen, tällaista jäsentä kutsutaan nuorisojäseneksi.
Kunniajäseneksi voidaan hallituksen esityksestä yhdistyksen kokouksessa nimittää yksinkertaisella äänten enemmistöllä henkilö, joka on huomattavasti edistänyt ja tukenut yhdistyksen toimintaa. Jäsenmaksuksi päätettiin vuosijäsen 200€, kannatusjäsen 40€, nuorisojäsen 20€.

Jämin koiramaailma –yhdistyksen ensimmäisen hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Lasse Silvan Tampereen Seudun Greyhoundklubi ry:stä.

Ensimmäisen hallituksen muiksi jäseniksi valittiin; 
Thea Wassborr, Chanel Finland Oy:stä
Siru Merilahti, Kankaanpään koiraharrastajat ry:stä
Tapio Toivola, Suomen palveluskoiraliitto ry:stä
Kirsimarja Vessari, Länsi-Suomen valjakkourheilijat ry:stä
Voitto Vuori, Reima Country matkailuyhdistys ry:stä
Jonna Haavisto, Jämijärven kunnasta (jonna.haavisto @ jamijarvi.fi)

Ensimmäisen hallituksen varajäseniksi valittiin:
Sami Kytömäki, Tampereen Seudun Greyhoundklubi ry:stä
Eija Isoniemi, Kankaanpään koiraharrastajat ry:stä

Tulevasta toiminnasta päätettiin sen verran että koirayhdistys on mukana Jämin talviriehassa 21.2.2015.

Tervetuloa mukaan toimintaan! 

Tätä viestiä saa toimittaa eteenpäin koiraihmisille, yhdistyksille ja järjestöille! 

Jämi Areena

Jämi Areena on tapahtumakeskus, joka tarjoaa näyttävät ja toimivat tilat erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämiseeen. Areenalla järjestät niin messut, koulutustilaisuudet, viihdetapahtumat kuin syntymäpäiväjuhlatkin.

Jämintie 655
38800 Jämijärvi

Lisätiedot: 0400 455 508
lomahotelli@lomahotellijami.fi
https://jamijarvi.fi/matkailu-ja-vapaa-aika/harrastukset-ja-vapaa-aika/jami-areena/

Jämin kenttä

Jämin kentällä on kivituhkapinnoite. Varaukset tehdään Jämijärven kunnasta. Ilmoita varaajan taho, puhelinnumero, ajankohta.

Sormelantie 110
38800 Jämijärvi

Lisätiedot: 0500 591772
kirsti.mansikkamaki@jamijarvi.fi

Riverside Husky


Lisätiedot: 050 520 1211
www.riversidehusky.com

Cxense Display