Aktiviteetit. Luonto. Hyvinvointi.

suomeksiin Englishпо-русски

Jämi on harrastajan paratiisi. Upeissa luonnonmaisemissa pääsee haastamaan itsensä äärirajoille niin pyöräilyssä kuin hiiihdossakin. Laaja valikoima eri lajivaihtoehtoja on tarjolla vuodenajasta riippuen. Jämillä ei aika käy pitkäksi!

Kaikki harrastaminen ei ole itsensä prässäämistä veren maku suussa. Metsien ja vesistön rauhassa mieli lepää ja akut latautuvat. Kalastus, metsästys, melonta ja vaellus antavat luontokokemuksia, jotka tervehdyttävät ihmistä niin henkisesti kuin fyysisestikin.

Jämin erikoisuus on sen pitkä historia ilmailun parissa. Jämin lentokentällä vierailee vuosittain lukuisia eri pienkoneita. Jämi Fly In on tunnettu ilmailutapahtuma, joka järjestetään Jämillä vuosittain.

Valitse lajisi. Valitse tavoitteesi. Jos kaipaat totisempaa taistoa, osallistu Jämin urheilukilpailuihin ja ottele voimiasi kovatasoisia haastajia vastaan. Jos taas haluat ensisijaisesti voittaa itsesi, Jämi tarjoaa puitteet siihenkin. Kokeile rohkeasti uusia lajeja; laaja osaajien verkostomme auttaa sinut alkuun ilomielin!

Melojat
Cxense Display